... with links

miercuri, octombrie 14, 2009

The Big Bang Theory

Am vizionat 2 sezoane şi nu pot să spun decât: Fascinating! :D
Pe lângă toată povestea, e interesant cum multe conversaţii au loc pe casa scării în clădirea în care locuiesc Sheldon, Penny şi Leonard :).

Etichete: , ,

2 Comments:

Anonymous ana said...

Nu mi-au placut la inceput, ma gandeam: of, alt serial cu "rasete" in fundal, fara haz. Nu ma puteam desprinde de Seinfeld. Acum ii iubesc, cei patru magnifici, imi place ca sunt de pe alta planeta :)). Mi-a placut episodul cand, dupa un concurs de fizica Penny le punea intrebari despre vedete super cunoscute si ei habar n-aveau pe ce lume traiesc :)). Da, am remarcat si eu luuungile conversatii de pe scari, noroc ca liftul e vesnic "out of order". Da totusi, patru oameni super inteligenti, preocupati, obsedati chiar de curatenie, virusi ( unul dintre ei chiar putin nebun), etc. mananca in fiecare zi fast food si beau cola. Hmm, ma mir ca Sheldon nu descrie compozitia fiecarei imbucaturi :)).A si am remarcat si o asemanare intre Seinfeld si ei: atat cei patru cat si Jerry sunt pasionati de super-eroi :)

18 februarie 2010 la 15:15

 
Blogger ancuţa said...

daaa...mersi Ana pentru comentariu. Halal blog mai am, sunt mai consistente comentariile decat "articolele" :)).
Mie mi-au placut de la inceput, m-a dat gata perdeaua lor de dus cu tabloul lui Mendeleev :D. Si faza cu liftul e chiar tare...Patru oameni care se presupune ca sunt f. inteligenti... si nu iau nicio masura :).

18 februarie 2010 la 15:35

 

Trimiteți un comentariu

<< Home